De voorgerechten worden geserveerd met knapperig brood
Portie frietjes i.p.v brood €2,50
balletjes | basilicum
Oud Brugse kaas
grijze Noordzee garnalen
garnalenkroket + kaaskroket
Knoflook -cognac - room - paprika-| ui
knoflookboter
Rucola - Parmezaan - pijnboompit - balsamico
Ui - tomaat - augurk - kaas - knoflooksaus
BBQ en knoflooksaus (grilltijd ± 20 min)
Zeeuwse lam - knoflookboter
Canette filet - Cranberrysaus
De filet mignon is een zeer malse, smaakvolle steak uit de zijlende.
verkijgbaar in 180gr, 280gr en 350gr.
Dit is het meest luxe en malse stukje vlees van het rund.
verkrijgbaar in 180gr en 280gr
Er zit een vetstructuur in het vlees die zorgt voor veel smaak..
Verkrijgbaar in 280gr en 400gr
Dubbele ossenhaas met groentekrans incl. sausje naar keuze
Dubbele ribstuk met groentekrans incl. 2 sausjes naar keuze
Deze graangevoederde entrecote is mooi gemarmerd, zeer mals en door de echte vleeskenner geroemd om zijn verfijnde smaak
Dit ribstuk is afkomstig van een Nederlands runderras van absolute topkwaliteit. Met een natuurlijke dieprode kleur endoor zijn vetstructuurzeer mals en smaakvol. Na het 4 weken rijpen krijgt het vlees een nog malsere en intensere smaak.
Op de Argentijnse pampa's krijgen deze runderen de beste behandeling en een vol leven. Dit is terug te zien in de malse textuur en de prachtige uitstraling van het vlees.
Oud Brugse kaas
Feta - ui- tomaat - komkommer - paprika - olijf
Brioche - truffelmayo - zoetzure ui
Tomaat - knoflook - balsamico
Rode biet - quinoa - ui - tomaat - limoenmayo
3 bol vanille - slagroom
3 bol vanille - warme chocoladesaus - slagroom
2 bol vanille - 1 bol mokka - caramelsaus - nootjes - slagroom
3 bol vanille- advocaat - slagroom
Schatkistje of waterijsje
De gerechten op dit menu kunnen niet gewijzigd worden!
Maximaal 6 per tafel
Niet bij groepsreserveringen!