Menukaart
Lunchmenu (tussen 12u en 15u)
Verse tomatensoep met balletjes en basilicum | |
of | |
Ambachtelijke kaaskroketten van oud Brugse kaas | |
************** | |
Gegrilde rumpsteak van het houtvuur (+2,50) kruidenboter | |
of | |
Black angus burger 220gr ui | tomaat | augurk | kaas | knoflooksaus | |
of | |
Scampi Thaise wijze noedels | ketjap | |
************** | |
Creme Brulee | |
of | |
Coupe vanille 2 bol | |
of | |
Koffie met huislikeurtje | €27.50 |
ZOMERMENU
Carpaccio van het Zeeuwse rund rucola | Parmezaan | pijnboompit | balsamico | |
of | |
Gewokte Zeeuwse mosselen passie style knoflook | ui | Spaanse peper | |
of | |
Parmaham - meloen - buffelmozzarella | |
************** | |
Filet Mignon van het houtvuur 180gr kruidenboter | |
of | |
Scampi van het huis Knoflook | cognac } room | paprika | ui | |
of | |
Gegrilde lamsbout steak kruidenboter | |
************** | |
Dessert van de chef | |
of | |
Irish coffee | Italian coffee | €47.50 |