Menukaart
Hoofdgerechten vlees
Black angus burger 220gr ui | tomaat | augurk | kaas | knoflooksaus | €18.00 |
Gegrilde spareribs huisgemarineerd| bbq en knoflooksaus | €19.50 |
Lamshaaskoteletten knoflookboter | afkomstig van het Zeeuwse lam | €26.50 |
Gegrilde eendenborst Canette filet | cranberrysaus | €26.50 |
Filet Mignon van het houtvuur 180gr | €24.00 |
Filet Mignon van het houtvuur 280gr | €29.00 |
Filet Mignon van het houtvuur 350gr De filet mignon is de koning van de steaks omdat hij zeer mals is. Het is een deel van de ossehaas en wordt gesneden uit de zijlende. | €33.00 |
Tournedos van het houtvuur 180gr | €27.00 |
Tournedos van het houtvuur 280gr Ook wel ossenhaas genoemd. Dit is het meest luxe en malse stukje vlees van het rund | €32.50 |
Ribeye van het houtvuur 280gr | €27.50 |
Ribeye van het houtvuur 400gr De ribeye zit aan de voorkant van de rug. Het vlees is minder gespierd en daarom zachter. Er zit een vetstructuur in het vlees die zorgt voor veel smaak. | €33.00 |
Chateau Briand (min. 2 pers) Dubbele ossenhaas met groentekrans incl. saus naar keuze | €36.50 |
Cote a Los 2 personen 1000gr Dubbele ribstuk met groentekrans incl. 2 sausjes naar keuze | €68.00 |
Entrecote Schotse black angus Deze graangevoederde entrecote is mooi gemarmerd, zeer mals en door de eche vleeskenner geroemd om zijn verfijnde smaak. | €33.00 |
Ribroast Holstein rund -4 weken gerijpt Deze ribeye met bot is afkomstig van een Nederlands runderras van absolute topkwaliteit. Met een natuurlijke dieprode kleur en door zijn vetstructuur zeer mals en smaakvol. Na het 4 weken rijpen krijgt het vlees nog een malsere en intensere smaak | €42.50 |
Vegetarische gerechten
Versbereide kaaskroketten friet van oud Brugse kaas | €16.00 |
Griekse salade feta | uiringen | tomaat | komkommer | paprika | olijfjes | €16.00 |
Salade krokante geitenkaas honing | noten | framboosdressing | €17.00 |
Gewokte noodles Fijne groentjes | ketjap | knoflook | €17.50 |
Vegetarische burger ui | tomaat | augurk | knoflooksaus | kaas | €17.50 |
Saus naar keuze
Kruidenboter | €1.50 |
Groene pepersaus | €3.00 |
Champignon roomsaus | €3.00 |
Roquefortsaus | €3.00 |
Verse bearnaisesaus | €3.00 |
Visgerechten
Scampi met lookboter | €23.00 |
Scampi van het huis knoflook | cognac | room | paprika | ui | €25.00 |
Gegrilde tonijnsteak op Zuiderse wijze | €26.50 |
Geflambeerde gambas Black tiger 6st | whiskey | knoflook | €28.00 |
Gebakken zeetong 2st van 250gr bereid in roomboter | €33.00 |
VOOR WIE NIET KAN KIEZEN UIT VLEES OF VIS | |
Surf en Turf Duo van gegrilde tournedos + scampi huis | €32.50 |
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met verse frietjes en salade. |
Gerechten voor de kinderen tot 12 jaar
Frikandel Frietjes | appelmoes | ijsje | €10.00 |
Kroket Frietjes | appelmoes | ijsje | €10.00 |
Kipnuggets Frietjes | appelmoes | ijsje | €10.00 |
Vissticks Frietjes | appelmoes | ijsje | €10.00 |
Spareribs halve portie Frietjes | appelmoes | ijsje | €14.00 |
Kinderbiefstukje Frietjes | appelmoes | ijsje | €14.00 |