Menukaart












Voor bij de borrel

Portie Griekse gemarineerde olijven
€5.00
Stokbrood met kruidenboter/aioli
€6.50
Gemengde gefrituurde hapjes (12st)
€7.50
Kippenkluifjes hoevekip
chilisaus
€10.00
Gefrituurde calamaris
remouladesaus
€14.50
Spaanse serranoham
9 maanden gerijpt (100gram)
€12.50
Gedroogde ham Iberico bellota Ectremadura
100gram
€19.00


Voorgerechten

Tomatensoep
met balletjes en basilicum
€6.50
Salade krokante geitenkaas
honing | noten | framboosdressing
€14.50
Versbereide kaaskroketten
van oud Brugse kaas
€13.50
Versbereide garnaalkroketten
grijze Noordzee garnalen
€17.00
Twijfelaar
Kaaskroket en garnaalkroket
€15.25
Scampi met lookboter
€16.50
Scampi van het huis
knoflook | cognac | room | paprika | ui
€17.50
Vol au Vent van hoevekip
kastanjechampignons | kalfsballetjes
€16.00
Gegratineerde langoustines
knoflookboter
€22.50
Carpaccio van het Zeeuwse rund
rucola | Parmezaan | pijnboompit | balsamico
€16.00

SUGGESTIES VAN DE CHEF
Tonijn sashimi
wasabi | wakame | soja
€18.00
Boeuf secreto
Truffelmayo | brioche
€19.00

De voorgerechten worden geserveerd met brood.