Menukaart
Voor bij de borrel
Portie Griekse gemarineerde olijven | €5.00 |
Stokbrood met kruidenboter/aioli | €6.50 |
Gemengde gefrituurde hapjes (12st) | €7.50 |
Kippenkluifjes hoevekip chilisaus | €10.00 |
Gefrituurde calamaris remouladesaus | €14.50 |
Spaanse serranoham 9 maanden gerijpt (100gram) | €12.50 |
Gedroogde ham Iberico bellota Ectremadura 100gram | €19.00 |
Voorgerechten
Tomatensoep met balletjes en basilicum | €6.50 |
Salade krokante geitenkaas honing | noten | framboosdressing | €14.50 |
Versbereide kaaskroketten van oud Brugse kaas | €13.50 |
Versbereide garnaalkroketten grijze Noordzee garnalen | €17.00 |
Twijfelaar Kaaskroket en garnaalkroket | €15.25 |
Scampi met lookboter | €16.50 |
Scampi van het huis knoflook | cognac | room | paprika | ui | €17.50 |
Vol au Vent van hoevekip kastanjechampignons | kalfsballetjes | €16.00 |
Gegratineerde langoustines knoflookboter | €22.50 |
Carpaccio van het Zeeuwse rund rucola | Parmezaan | pijnboompit | balsamico | €16.00 |
SUGGESTIES VAN DE CHEF | |
Tonijn sashimi wasabi | wakame | soja | €18.00 |
Boeuf secreto Truffelmayo | brioche | €19.00 |
De voorgerechten worden geserveerd met brood. |