Menukaart
Voor bij de borrel
Portie Griekse gemarineerde olijven | €4.50 |
Stokbrood met kruidenboter/aioli | €5.00 |
Kwekkeboom bitterballen (8st) | €6.00 |
Gefrituurde hapjes (12st) | €6.00 |
Gehaktballetjes tomatensaus | €6.50 |
Bordje Seranoham 7 maanden gerijpt | €8.00 |
Tapasplank (vanaf 2p) | €10.00 |
Koude voorgerechten
Griekse salade feta/ui/tomaat/komkommer/paprika/olijfjes | €11.00 |
Salade krokante geitenkaas honing | noten | framboosdressing | €13.50 |
Tonijn sashimi wasabi | wakame | soja | €16.50 |
Carpaccio van het Zeeuwse rund Rucola/parmezaan / pijnboompitten/ balsamico | €14.50 |
Garnalen cocktail met grijze Noordzeegarnalen en cocktailsaus | €16.00 |
Warme voorgerechten
Tomatensoep met balletjes en basilicum | €5.50 |
uiensoep met look croutons en kaas | €6.50 |
Zeeuwse vissoep rijkgevuld met rouille en kaas | €10.50 |
Ambachtelijke kaaskroketten van oud Brugse kaas | €13.00 |
Ambachtelijke garnaalkroketten grijze Noordzee garnalen | €16.00 |
Twijfelaar Kaaskroket en garnaalkroket | €14.50 |
Gefrituurde Calamares (inktvis) met remoulade saus | €14.50 |
Scampi met lookboter | €15.50 |
Scampi van het huis knoflook/cognac/room/paprika/ui | €16.50 |
Geflambeerde Gamba's knoflook|zeezout|whiskey | €17.50 |
Gegratineerde langoustines knoflookboter | €21.00 |
De koude en warme voorgerechten worden geserveerd met brood. |